- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
tjb007 #48903 üzenetére
Énis csak keresgélek, és szintén filmezésre (hosszú busz utakon), illetve böngészésre, levelezésre, minimális játékra. (kb 10 perc fruit ninja
)
Szóval filmezésre nem jobb ha nem 4:3-as a kijelző, és ezért mondjuk Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 esetleg? Nekem eddig ez tetszett a 2 év garancia, fém ház, üveg előlap, és nagy aksi miatt. Eddig 8 colos méretben nem mertem nézelődni, mert nálam is 30 000 a lélektani határ. xTab-700qci-t kilőttem, mert csak 1 év gari van rá, és kissebb az aksija is. Azt mondjuk nem tudom ettől függetlenül melyik merül gyorsabban, és melyik jobb. Pedig nagyon sokat olvastam utánuk a napokban.
Apple (főleg Machintosh) cuccokat használok, és ezzel foglalkozom, de arra, hogy filmet nézzek a volán járatokon, mikor vidékre utazom, nem gondolnám, hogy egy retinás iPad mini optimális választás lenne. Ezért keresgélek Android-os tabletet.20 000 FT értékben még esetleg vennék olyat ami 2 magos, 1giga rammal szerelt, és TN paneles, de normális fényerővel. Ez már csak feltételezés, hogy hátha van olyan aminek élhető minőségű a kijelzője. Ebből Concorde tab Rokee-t néztem.
Sajnos, mint mindenki, énis szeretném megúszni minnél olcsóbban
, mivel a felhasználás mivoltát nálam az képezné, hogy havonta 2- max 3 alkalommal, 2-3 napra leutazom védékre, és olyankor a buszon filmeznék, illetve megérkezés után böngészés kerülne előtérbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest