- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek egy egyszerű, de megbízható tabletet. Most, hogy megszületett a kisbabánk, elég ritkán tud leülni a netbook/laptop elé, ráadásul elég sokat használ Skype-ot (videóhívás) és persze mindenféle fórumot olvasgat
A netbook alapjában véve nem rossz, de azt is elég macerás cipelni, rakosgatni, kinyitni, fél kézzel, amikor a másikban a gyerek, gondoltam, hogy egy 7-es tablet praktikusabb lenne e célra, javítsatok ki, ha tévednék! És ezen még olvasni is kellemesebb lehet.
Először egy Nokia Lumia 520-ast akartam, de az tartok tőle, hogy túl kicsi, az 4-es, azért a 7-es majdnem a duplája. Igaz, a Lumiát még könnyebb cipelni, jobban kéznél van, tovább is bírja az akku, így még nem tudom, hogy a tablet vagy a telefon lenne jobb.
A keret 30e, így ne ajánlatok nagyon kijelzős telefont (ami eleve nem praktikus, mert nem is férne el a kezébe), illetve drágább tabletet.Amire kell:
- skype, főleg videóhívás, lehetőleg tűrhető képpel, úgy, hogy ne szakadozzon a hang és a kép (a net nagyon jó otthon), mert a kis egymagos Atom netbook nem birkózik meg rendesen a skype videóhívással.
- netezés, gyors legyen és szépen átlatható
- stabil és jó wifi
- filmezés, zenehallgatás, egyáltalán nem kell fullHD, eleve totál hülyeség 7 colon (arra ott a nappaliban a 42 colos Pana plazma)
- az akksi minél tovább bírja
- ha van rá mód, stabilan működjön, ne fagyjon le állandóanÁr/értéket figyelembe véve erre gondoltam: WayteQ xTAB-700QCI
Ehhez pl van olyan tok, amivel meg lehet támasztani az astalon, mint egy naptárt, hogy pl filmezni lehessen rajta?Szerintetek? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest