Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

Sziasztok!
    Feleségemnek keresek egy egyszerű, de megbízható tabletet. Most, hogy megszületett a kisbabánk, elég ritkán tud leülni a netbook/laptop elé, ráadásul elég sokat használ Skype-ot (videóhívás) és persze mindenféle fórumot olvasgat:)
    A netbook alapjában véve nem rossz, de azt is elég macerás cipelni, rakosgatni, kinyitni, fél kézzel, amikor a másikban a gyerek, gondoltam, hogy egy 7-es tablet praktikusabb lenne e célra, javítsatok ki, ha tévednék! És ezen még olvasni is kellemesebb lehet.
    Először egy Nokia Lumia 520-ast akartam, de az tartok tőle, hogy túl kicsi, az 4-es, azért a 7-es majdnem a duplája. Igaz, a Lumiát még könnyebb cipelni, jobban kéznél van, tovább is bírja az akku, így még nem tudom, hogy a tablet vagy a telefon lenne jobb.
    A keret 30e, így ne ajánlatok nagyon kijelzős telefont (ami eleve nem praktikus, mert nem is férne el a kezébe), illetve drágább tabletet.

Amire kell:
    - skype, főleg videóhívás, lehetőleg tűrhető képpel, úgy, hogy ne szakadozzon a hang és a kép (a net nagyon jó otthon), mert a kis egymagos Atom netbook nem birkózik meg rendesen a skype videóhívással.
    - netezés, gyors legyen és szépen átlatható
    - stabil és jó wifi
    - filmezés, zenehallgatás, egyáltalán nem kell fullHD, eleve totál hülyeség 7 colon (arra ott a nappaliban a 42 colos Pana plazma)
    - az akksi minél tovább bírja
    - ha van rá mód, stabilan működjön, ne fagyjon le állandóan

Ár/értéket figyelembe véve erre gondoltam: WayteQ xTAB-700QCI
    Ehhez pl van olyan tok, amivel meg lehet támasztani az astalon, mint egy naptárt, hogy pl filmezni lehessen rajta?

Szerintetek? Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák