Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubivk
csendes tag
válasz
rob210 #43383 üzenetére
Hali.
Én ezeken a gépeken gondolkozok.Az alcort kizártam,mert hardveresen jó,de viszont nagyon sokat visznek vissza belőle.A wayteq nekem nagyon tetszik,de írják egyesek,hogy gyenge a wifi,mások azt,hogy nincs semmi gond vele.Az akksija kicsit gyengusz,de 5 óra körül bírja elvileg kisebb terhelés alatt ha nem tévedek.A prestigio is nagyon tetszik,szép kijelző,fasza design.de azt írják,hogy kicsit döcögős,lehet a sok előre telepített szoftver miatt van,vagy a szoftvert rosszul optimalizálták.Semmi teszt nincs róla.Az akksija nagyobb,de senki nem írta,hogy mennyit bír.A wifije se tudni milyen.Azonos hardver,de elvileg a wayteq kördülékenyebb.Szóval én is ezen rágódok pár napja.Ja és a prestigiohoz tok is jár
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest