Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
iPad-et akarok venni. MAX: 150.000-et tudnék rá költeni, és a gondom az, hogy valaki az iPhone egyik korábbi verziójával kapcsolatban írta, hogy nincs már rá frissítés, és nem mennek rajta új iOS programok. Nem tudom ez iPad korábbi verzióinál is gond lehet-e? Néztem, hogy kapható még iPad 2 meg, amivel azért szemezek, mert 150.000 alatt 3G modem is van bennük, az újabb típusokban ilyen árban nem láttam. Amúgy kizárólag 10" méretben keresnék.
Szóval ilyen frissíthetőségről valakinek van tapasztalata? Ezeket a régebbieket érdemes még megvenni, vagy felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX