Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
7" táblagépet szeretnék venni, 3 G mindenképp kell, 1 GB ram,8-16 GB memória, felbontás nembaj ha nem fhd, 60 max. 70 000 Ft körül, külföldi rendelés nem érdekel. Net, olvasás, filmnézés, zene halgatás és ami lényeg GPS jó legyen mert munkához is használnám (tudom erre vannak a céleszközök de a program amit használok céges és csak androidon működik és amiket használtam idáig telefonokat elég pontosak voltak) esetleg ha telefonálni is lehet vele az sem hátrány. Idáig amiket találtam ebben az árban és szóba jöhetnek Galaxy Tab 2, Lenovo a3000, Nexus7 refurbished.
Melyiket érdemes megvenni vagy valami mást tudnátok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- BestBuy topik
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Windows 11
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX