- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor323
csendes tag
válasz
tjb007 #42132 üzenetére
Köszönöm a választ én is a Nexus felé hajlok csak az ujracsomagolttól felek egy kicsit, a lenovórol nemsokat találtam de azthiszem csak romcsere után lehet telefonálni mert fórumokon azt olvastam, hogy európai és az amerikai piacon nincs bent ezaz opció. De a telefonálás nem igazán fontos csak egy + lettvolna
-
gábor323
csendes tag
Sziasztok!
7" táblagépet szeretnék venni, 3 G mindenképp kell, 1 GB ram,8-16 GB memória, felbontás nembaj ha nem fhd, 60 max. 70 000 Ft körül, külföldi rendelés nem érdekel. Net, olvasás, filmnézés, zene halgatás és ami lényeg GPS jó legyen mert munkához is használnám (tudom erre vannak a céleszközök de a program amit használok céges és csak androidon működik és amiket használtam idáig telefonokat elég pontosak voltak) esetleg ha telefonálni is lehet vele az sem hátrány. Idáig amiket találtam ebben az árban és szóba jöhetnek Galaxy Tab 2, Lenovo a3000, Nexus7 refurbished.
Melyiket érdemes megvenni vagy valami mást tudnátok ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest