-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
No. 1 akku infók
Az elmúlt időszakban bő három és fél órát neteztem a készüléken, állandó e-mail frissítés volt bekapcsolva emellett.
1 nap, 6 óra 22 perc 47 másodperc után az állás:
Cella készenlét: 31%
WiFi: 31%
Tétlen táblagép :29%
Képernyő: 7%
Összességében ez azt jelenti, hogy folyamatos frissítéssel (e-mail, szoftver) kb 5 órát lehet vele netezni. Mivel a cella készenlét a fogyasztás egyharmadát jelenti, ezért kikapcsolt mobilnettel kb 6-7 órát lehet vele wifin a neten lógni.
Most kapja csak a harmadik töltést, így ez javulhat.
Nem rossz, de őszintén szólva többet vártam. Most rendeltem egy 6577-es procival szerelt másik tabletet, aminek 5200-as akkuja van, kíváncsi vagyok az hogy bírja. Leginkább az érdekel, hogy SIM kártyával és mobilnettel együtt birja nekem 6-7 órát (ne csak wifivel), akkor minden OK. Bár lehet, hogy pár töltés után ez a készülék is bírja..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest