Új hozzászólás Aktív témák

• Gulyopapa

addikt

Rövid Prestigio 10.1 teszt ( hátha valakinek segítek vele ) :
    Használtan vettem, vagyis cseréltem egy fényképező gépért, 1 hónaposan.
    A gép jól összerekott, komoly benyomást kelt, a bőrtok még dob rajta. Nagyon lapos aminek örülök.
    Viszonylag lassan bootol de ez nem lényeg. A képe HD felbontású viszont TFT paneles, annak hátrányaival ( közepes betekintési szögek, a fekete itt sötétszürke, a kontraszt közepes, de nem rossz ).
    A gép alaphelyzetben elég gyors de vannak akadások, az áthelyezendő ikonok az ujj alatt "késnek". Az érintő képernyő minősége közepes ( néha 2-3x is rá kell nyomni valamire hogy reagáljon rá )
    Torrentezni nem kell vele mert teljesen szétfagy tőle a rendszer, használhatatlan lesz, annyira belassul.
    Videókat lejátssza egészen full HD-ig de van amikor még egy 1 gigás AVI is akadozik rajta..
    Zenét nem próbáltam. Fényképeket jó kezeli.
    Rengeteg program van a piactéren, fizetős és ingyenes. A gép kitűnően személyre szabható. Megvettem a HD widget-eket és nem csalódtam.
    Mozgó hátteret ne tegyetek mert az még jobban akasztja a rendszert.
    Az akksi élettartama közepes, 4 óra alatt 20% körülire szívja le magát.
    WIFI-je elég jó, bár nem kiugróan jó. Az egész házban ( 1 szintes ) látja a routert.
    Összességében 4-est adnék neki, főleg ezért az árért ( 50k )
    Ja, van 2 pixelhibám is de ezért nem vittem vissza az eladónak, mert nem zavar ( csak fekete képernyőn láthatóak )
    Olvasni is jó rajta.
    Hát ennyi ;)

Új hozzászólás Aktív témák