-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Sokat kirandulok es fotozom. A kerdesem hogy egy canon fenykepezoget ratudok dugni ezekre a tabletekre mert olyan megoldas kellene nekem hogy amikor a memoria kartya akkor atvmasolom a tablrtte es maris mehet tovabb. Neha max film nezes. Nem kell hyper csucs egy sima tablet eleg ami erre alkalmas esetleg 64gb+od memoria kartya megy bele stb. Sry de nem ertek ehhez. Vagy olyen celra inkabb laotopot vegyek? Cdak gondoltam a tablet pici. Errol az oldalrol kellene nekem valasztani micel Angliaba elek max ebay. Scan.co.uk
Elore is koszi es mondom egy egyszeru tablet is jo erre a celra nekem nem kell apple az tuti szoval valami windows vagy android. Koszike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest