- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
Szerintetek az normális, hogy szűz tableteknél (gyári alap beáll. után is)
a memória irási sebessége néha-néha leesik (3MB/sec alá).
4 vadi új (elméletileg) tablet volt pár napot a kezembe és mindegyik produkálta
használat közben ez elég bosszantó (van, hogy meg is áll az adott program percekig, vagy nagyon belassul, pl.: fájl másolásnál vagy játéknál)
majd mikor a lassulás után nyomtam egy teszt írást ki is adta a "hibát" az eredmény 2-3MB/sec alatti irás (2 tesztprogrammal is) és az olvasás is gyengécske
később működtek megint rendesen aztán néha néha újra előjön a jelenség
mind a 4 rk3066-soc (pro duo és ag708)1. Ez normális? (mert lassan kezdem azt hinni)
2. Ennyire balszerencsés vagyok és belenyúltam többször is? (hozzáteszem másik 2 készüléket wifi hiba miatt már el se hoztam, a pixel hiba nálam már nem is hiba, a giroszkóp félrekalibrálása meg semmiségnek tűnik)3. Ennyire beleszarnak a gyártók a minőség ellenőrzésébe és hagyják lesz ami lesz alapon
nekem nagyon ez jön le.
Vagy észreveszi a felhasználó és akkor b@szakodhat a garanciával (mert az kb 4hét kiesés - jó esetben kijavítva a hibát kapja vissza a készüléket, rosszabban, ugyan úgy)vagy az előbbieket mérlegelve inkább beletörődik
(már a 2. hibás készülék után lemondtam a tab használatról, de a szerencsének és a boltos jó marketingjának köszönhetően ismét bedőltem)
egy jó tanács! csak is neten keresztül rendeljetek tabot és akkor él a 8 munkanapos próbagari (akkor is ha személyesen veszitek át!!!)
persze a vele járó kellemetlenségeket, utánajárást, a pénzvisszafizu sem feledteti
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest