Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Temetőőr: hát azt se tudtuk hogy van-e benne garipapír addig amíg ki nem bontottuk. Volt benne vmi külhoni nyelvü garilap. Azt lepecsételték aláírták blokkot mellétették. Ha bajvan vele vigyen vissza. Amúgy nemvettem észre sesol semmi bevilágítést. Nekem jól össze van rakva.
gabe_ : köszöntem. Vki próbálta másik stickel és mi a tapasztalata vele?
DPS vagy PENNY-s tabbal amivel ment is.stmiklosi: van hozzá OTG kábel, majd kimérem hogy átvan-e kötve.
Viszont feltettem a ketyerére egy usb host progit ami megmutatja hogy mit tettek rá a gépre. Ott rendesen látja mit is biggyesztettem rá csak épp cseszi kezelni. Mikor rarakom a gépre a csatlakozási hangot csak félig játsza le. Ha pendrive-ot teszek rá lejátsza az egész hangot és kezeli is. Mind a kártyaolvasó terén mind a 3g stick terén. Majd csinálok róla videót is miután feltöltött az akksija a fk gépnek.laszlohu: ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 van nekem tehát nem az U-s verzsön.
Ebbe van kártyaolvasó is. (1/) megcsináltuk a dps gépen be is jelzett hogy hálózatot talált de utána csak hibát írt ki a-a oda nemmészfel(2/) Csak azzal tudtuk ráaggatni máshogy nem is lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Műszaki rajz készítés
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest