Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Kis help kellene. Rendeltem egy Ainol Flame-et SG Posttal még november közepén, de nem vagyok benne biztos, hogy ideér karácsonyig, 29-e óta Célországba elküldve a státusza. Bekockáztassak egy másikat FedEx UPS vagy DHL-el vállalva az esetleges + ÁFA-t vagy vegyek egy Prestigo 7 Pro Dou-t itthon (ami nekem nem tetszik annyira, de ajándék lesz aztán aki kapja örülni fog bármelyiknek) ?
Esetleg a Yuando/Windows N70HD (találtam itt egy csomó bejegyzést de csak N70-et ír mindenki. A HD széria problémás és mindenkinek sima N70 van?) vagy a Pipo U1 Pro (Ez a pro új széria lehet vagy mindig is Pro volt és ezt húzzák le mindenhol?) felveheti a versenyt a Flame-el, esetleg bármi más amit érdemes lenne rendelni ebben az ár/tudás kategóriában ? Mert ugye az egyik jó eséllyel el lesz adva és ha 2 félét rendelek lehet válogatni mi maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest