Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Jól hangzik, de nekem fontos, hogy amíg megvan, addig legyen mindig szoftveres frissítés hozzá. Nexus esetében ez adott, még egy 2 éves vasat is támogatnak (lásd: Nexus S). Meg az Apple esetében sem jelent ez gondot. A többi gyártó meg eléggé leszarja, akkor adja ki amikor kedve tartja, nem érzik azt, hogy sietni kéne vele.
Persze ettől függetlenül megnézem személyesen is, jól megszaglászom, de azért az zavar, hogy béna iPad koppintás az egész design. Ha ilyen kinézetet akarok, akkor megveszem az eredetit... nem értem miért jó ez. Szegény ember vízzel főz, oké, de hát akkor is lehetne egy értelmes, épkézláb formatervet összehozni.
Szerk: Megnéztem kicsit jobban. Ez annyira fájdalmasan ügyefogyott iPad koppintás, hogy a kijelző felbontását és méretét is 1:1-ben onnan vették. Mint a Wayteq az X-Tab100s esetén. Az nem tetszett, szerintem ez sem fog, de azért kap egy személyesen megnyomkodós esélyt.
100k a keretem, ennyi pénzből már inkább iPad 2 ha akarok egy alacsony PPI-s táblagépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- RAM topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fujifilm X
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest