Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
válasz
mynames
üzenetére
"keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?"
A tokba épített hangszóróktól se várj nagy csodát. Ha egy kompakt (értsd: könnyen hurcolható), de mégis használható eszközt szeretnél, nézd meg ezt: [link]
A "Hülyeazértnemvagyok" áruházban hallgattam meg nemrég (ott is bruttó 20k alatt van), és elámultam rajta. Nem olcsó, de ilyen kis cuccból ilyen jó hangot még nem hallottam!
Nem volt ugyan gatyalengető basszusa, de roppant életteli, kiegyensúlyozott, és normális hangerőig torzítatlan hangot adott! Először nem is hittem el, hogy ezek a mélyek ebből a kis csőből jönnek! Nem olyan dobozhangon puffogó, a "valósághoz semmi köze", túlzott és torz mélyeket képzelj el, mint a mi a tízenezres, normál kilalakítású 2.1-es rendszereknél van, hanem jól kontrollált, selymesen gurgulázó, visszafogott basszusok törtek elő a kis kütyüből (persze azért a "relativitást" továbbra is fenntartom)!Egy meghallgatást megérhet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Androidos tablet topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX