- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
A feleségemnek vettem, hogy ne az én gépemet orozza el, és az ágyban a kiemelkedően fontos IWIW, és Facebook oldalait meg tudja nézni, illetve az a kevés böngészést, ami az említett tevékenységek egyenes következménye...
Dolgozni ezen sosem fog senki, max én ekönyvet olvasni...
( ha már elaludt az asszony)
Igaz nincs összehasonlítási alapom, de nem tűnt gagyinak az anyaghasználat. A hátteret meg első körben lecseréltem egy live háttére, de amint megkapja a kis feleságem, beállítom a kutyánk képét háttérnek, és boldog lesz...
Ha lehet, majd valahogy összeszonkronizálom a picassas fiókkal, hogy onnan rotáljon képeket.
Pár programot karok csak feltenni rá, de valóban a Toshiba nevéve jelzett piactér szépen szólva is elég szegényes, úgyhogy majd valami "kerülő útra" lesz szükségem, hogy a számomra fontos dolgokat feltehessem.
A torrentekről leszedet androidos programok telepítése hogyan működik? Van ezirányban valahol leírás, amit átnézve tudok majd telepíteni alkalmazásokat?
(valamilyen alkalmazástelepítő alporogram van benne, csak még ennyire nem mélyedtem el az Android rejtelmeiben)
Az megoldható szerintetek, hogy a bluetooth kapcsolattal csatlakoztatott telefon segtségével netezzünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest