- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Budapesten azért van bőven még lehetőség, csak hát így is drága a film + hívás, nem hiányzik még a szkennelés költsége is. Most a Café Analogban jártam párszor, mert eleve útba is esik a városban járva, az ő áraikat idéztem.
Ha beválik ez a színes Kino 250D film, az mondjuk nem rossz, hogy 4990 Ft és ebben már benne van a hívás ára is, ezzel vetekszik a monokróm filmek költségével. De még látni akarom saját szemmel.
Van még egy (Ilford) Kentmere Pan 400 monokróm tekercsem, neten fellelhető minták alapján ennek megelőlegezem, hogy tetszeni fog, pedig nem vagyok nagyon BW rajongó, néha a digitális Fujimon szoktam Acros filmszimet tolni, ahhoz hasonlít kicsit. Ezt majd elsütöm streetre a napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest