Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Szia! Nyugi, nem dől össze a világ. Ha szétvágja a filmet nem lesz semmi baja, simán csak nem egy tekercsben lesz hanem 4-5kockás csíkokban. Tippre azt mondanám, hogy lapscannerrel próbálkozik, ami direkt ilyen kisfilmes cuccokat eszik aztán azért mondta, hogy abból valami olcsóbb verziójuk van, ami nem tud 60mpix-es TIFF-et, hanem mittudomén 2-3mpixes jpeget csak. Mutogatni meg megnézni szerintem az is elég lesz (további kidolgozást gépen én spec elítélem, de hát kinek mi).
Amúgy tényleg nem a legjobb minőségű amennyire ismerem, Syrexben is kollegának néztem és a néni lebeszélt róla, hogy ő nem erőltetné
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest