Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Steam Deck
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #87584 üzenetére
Külföldi fórumon megtaláltam a megoldást, így megosztom veletek, hátha másnak is adódik majd hasonló gondja.
Beállítások->Rendszer- >Hang->Hanglejátszás eszköze->"PULSE: Default, Bluetooth Audio(PULSEAUDIO) választani.
Létrehozni egy autostart.sh fájlt, amibe ezt bemásolod "pactl load-module module-udev-detect"
autostart.sh fájlt felmásolod a tvbox Configfiles mappájába. reboot és már szól is mind két hangszóró.
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #87584 üzenetére
Kíváncsiságból megpróbáltam androidon is, és ott szépen szól mind a kettő. Tehát a CE-el van valami.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy beelink gt1 ultimate ce 9.2.5 fut rajta. A hangot hifire usb kábellel vittem át, viszont csak az egyik hangszóró szól. Más eszközön ugyanígy usb kábellel szól mind a kettő hangszóró. Próbáltam másik usb kábellel, több beállítást de nem akar szólni a másik.
Ötletek?
Köszönöm!
-
szemmelver
aktív tag
válasz Beni2360 #57859 üzenetére
Nem gond, csak nem akarom kifurkodni a gyári burkolatot, mert ha véletlen eladásra kerül és utána néz, latni fogja hogy gyárilag nincs rajta antenna. Hiába lesz jobb a vétel mint a gyári antennaval nem fogja megvenni, mert el kezd járni a kis agya, hogy ehhez a manőverhez megkellett bontani, forrasztani kellett az alaplapra vezetéket, és az már nem "gyárias". Persze vannak kivételek.
Megfogom csinálni, mert kell oda is a gyorsabb net.
CoF: így csináltam, a beelinknel is csak nem furtam ki. Hanem kilogattam mellé
Szerintem kiszedem az alaplapot, és racsavarozom valamire. -
szemmelver
aktív tag
válasz Beni2360 #57857 üzenetére
Igazából a problémát megoldotta, de így nem szeretném használni. Amúgy ahogy olvasom ez a wifi stick android rendszer alatt nem is működik? Akkor felesleges.
A beelinket szetszedtem meg tavaly, forrasztottam az alaplapra külső antennát, iszonyat jo lett csak sajnáltam a házat kifurni így levettem, meg ahol beelink van ott tokeletes a wifi. Szóval... -
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #57830 üzenetére
Erre valaki?🙂
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit lassú a boxon a net, kinéztem egy ralink rt5370 wifi sticket. A kérdésem az hogy Android rendszeren is szépen működik? Csak bedugom és kész?
-
szemmelver
aktív tag
válasz meridaharcos #56871 üzenetére
Dispute nyitás - itt leírod a problémád. Valamennyi lóvét tuti kapsz vissza.
-
szemmelver
aktív tag
-
-
szemmelver
aktív tag
válasz szemmelver #56729 üzenetére
Kifutottam a szerk. időből... gearbesten vettem
Van kijelző, és a hk1 maxon is. Azt majd lehet megpróbálom.
Recoverybol SD kártyáról nem fog menni a telepítés?
[ Szerkesztve ]
-
-
szemmelver
aktív tag
Igen, köszi ezeket már láttam én is. Nem tudom, hogy rá-e menne... Annyira nem értek hozzá.
Egy szaros supersu program miatt halt meg az egész. Meg persze az én hülyeségem miatt...
Supersu indításakor valamit telepíteni akart, kiírta hogy nem sikerült, újraindítás után próbáljam újra. Rámentem hogy újraindít azóta ezt csinálja. -
szemmelver
aktív tag
válasz Csicsóka #56717 üzenetére
Ha nem nyomok semmit, akkor csak az android logóig jut. Lehet user error, vagy amit te írsz az a gond.
Win32DiskImager rámásolja az sd-re az .img fájlt tartalmát és ennnyi? nem kell semmit átnevezgetni ugye?Írtam már a supportnak, hogy küldhetnének egy fw-t, de nem is arra válaszolnak amire kellene.
Amúgy ha lenne még egy ugyan ilyen box, ami működne az segítene valamennyit ennek életre keltésében?
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Adott egy alfawise a5x rk3328 procival, boot logónál tovább nem megy. Recovery menüből hard reset nem segített. TWRP-t nem tölti be sd kártyáról, se pendrive-ról. ROM-ot nem találok hozzá...
Ötletek? -
szemmelver
aktív tag
válasz junkpod #56521 üzenetére
Így van. Amúgy full hd - hd filmeket nézek vele, torrent oldalról letöltve, és nekem jónak tűnik.
Amúgy kipróbáltam a LE-t, de nem láttam különbséget. Valószínű a tv-m gagyisága, a hozzá nem értésem, vagy maga a letöltött anyag miatt nem veszem észre az eltérést.
Majd még próbálgatom a későbbiekben. -
szemmelver
aktív tag
válasz DroiDMester #56470 üzenetére
Azért a képkockát még észre veszem 30 vs 60 fps között is óriási a különbség folyamatosságban.
De összességében ha letoltok egy filmet sz.gepre és boxra nem veszek észre különbséget. Ezért a gepen mar nem is filmezek. Ja és alvó üzemmódban is seedel, ami nekem nagyon fontos!
(#56472) CoF nem tudom milyen a freki váltás, kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
-
szemmelver
aktív tag
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Van egy beelink gt1 ultimate boxom, es az lenne a kerdesem, hogy youtube-on miert nem megy a full hd 60 fps?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest