- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- AI a játékokban és azon túl
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz kinghaxor #57841 üzenetére
Kicsit más. Hátha tud valaki segíteni....
Ez nem tőled függ, túl sokan lógnak rajta, és nincs a szerveren elegendő feltöltési sávszélesség, a többlet igény kielégítésére.
Mivel ezek a csatornák csak a MindigTV-n keresztül ingyenesek, így hivatalos internet stream nincs, az egy másik dolog, hogy valakik streamelik az adást az éterbe.
(Esetleg még azért is akadhat, kockásodhat, mert rosszul van tájolva az antenna, egy igazítás lehet megoldaná a problémát, persze ezt csak a streamelő tudja megoldani, már ha ez a probléma, mert régebben is volt már ilyen)
szerk.: egyébként most ránéztem, nálam nem akad, Kodi és VLC-ben sem, talán jó időszakot fogtam ki, vagy valami bufferelési probléma lehet nálad lehet.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- nVidia tulajok OFF topikja
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- !! Garanciális Gamer Számítógép, PC !! (RX 6600XT, Ryzen 5 5600, 32GB RAM, SSD)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest