Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Mivel félre értesz teljesen, nem kell felkapni a vizet ezért, lekezelősködni és vádaskodni sem (meg úgy alapból sem).
Tényeket írtam, nem? És eszem ágában sincs itt alaptalanul ócsárolgatni ezeket a Box-okat. Sőt, alapból abban a reményben is írom ezeket az észrevételeket (és csakis a topic olvasgatása során gyűjtött infók alapján), hogy valaki majd esetleg jön és jól rácáfol ezekre a felsorolt hiányosságokra (pl egy tuti típus ajánlásával). Mert ennek örülnék a legjobban.
Speciel ezzel a YT mókolással is pont ez a problémám: időtálló, biztos megoldás kell, akiknek a Box kellene nem értenek ennyire a technikai részletekhez, én meg nem lehetek mindig ott, hogy ha egyszer csak már "nem indul a jutúb". A mostani példa is bizonyítja, hogy amúgy sem a legegyszerűbb.
A linket köszönöm, uff...
(#20976) DoItYourself: kösz a linket. Én azért a "komolyabb" Android-os lejátszók YT támogatásában és app-jaiban továbbra is bízok. Pl. eddig a Q10 Pro-n soha nem volt vele probléma. Nem hiszem, hogy ehhez csak az Android TV Os lenne a tuti. Pl. mi lesz akkor a mobiltelefonokkal, tablet-ekkel, szép nagy fuccs lenne belőle, ha a feltételezésedet vesszük alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself