Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz junkpod #20975 üzenetére

    Mivel félre értesz teljesen, nem kell felkapni a vizet ezért, lekezelősködni és vádaskodni sem (meg úgy alapból sem).

    Tényeket írtam, nem? És eszem ágában sincs itt alaptalanul ócsárolgatni ezeket a Box-okat. Sőt, alapból abban a reményben is írom ezeket az észrevételeket (és csakis a topic olvasgatása során gyűjtött infók alapján), hogy valaki majd esetleg jön és jól rácáfol ezekre a felsorolt hiányosságokra (pl egy tuti típus ajánlásával). Mert ennek örülnék a legjobban.

    Speciel ezzel a YT mókolással is pont ez a problémám: időtálló, biztos megoldás kell, akiknek a Box kellene nem értenek ennyire a technikai részletekhez, én meg nem lehetek mindig ott, hogy ha egyszer csak már "nem indul a jutúb". A mostani példa is bizonyítja, hogy amúgy sem a legegyszerűbb.

    A linket köszönöm, uff...

    (#20976) DoItYourself: kösz a linket. Én azért a "komolyabb" Android-os lejátszók YT támogatásában és app-jaiban továbbra is bízok. Pl. eddig a Q10 Pro-n soha nem volt vele probléma. Nem hiszem, hogy ehhez csak az Android TV Os lenne a tuti. Pl. mi lesz akkor a mobiltelefonokkal, tablet-ekkel, szép nagy fuccs lenne belőle, ha a feltételezésedet vesszük alapul.

Új hozzászólás Aktív témák