- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Valahogy sikerült feltennem klón M8S-re egy Openelecet.
A LAN és a távirányító nem működik, a LED-ek fordítva működnek.Wifi és légegér OK. Légegérrel ugye nem lehet bekapcsolni, de a ki és bekapcsolást elvégzi a TV a HDMI-n keresztül. Elég használhatónak tűnik.
Továbbra is van akadás/megállás a nagyobb bitrátájú filmeknél, de időben később következik be, mint az Android alatt. Lehet ez is melegedés? Vagy a használt kodek miatt? Csak egy sorozatnál tapasztaltam.Merre induljak el?
Egyébként megdöbbentő, hogy az Openelec milyen kevés erőforrást használ...
-
HENE
aktív tag
válasz
interstate76 #5887 üzenetére
Köszi! Megpróbálom, akkor az 5805-ben linket ROM-ot, aztán majd beszámolok róla, hogy nálam mit alakított.
TWRP-t lehet rá varázsolni valahogy?
Az egyébként SW probléma lehet, hogy egy viszonylag nagy fájlnál (4GB - 1 óra), kb a felénél megakad és csak a hang megy tovább? (lejátszás hálózatról). STOP után szépen folytatja onnan. És ezt a sorozat minden részénél eljátssza. A HW-nek gondolom, azért bírnia kéne...
-
HENE
aktív tag
Már reggel szerettem volna írni, de jobbnak láttam megvárni a csata végét. Vagy legalább a fegyvernyugvást. Ez akkor most már az?Szóval továbbra is a XT-S812-V10 típusú M8S-sel küzdök. Tegnap felimádkoztam rá interstate76 által linkelt módszerrel a kapcsoldó ROMot. Nagyjából azok a hibák jönnek elő, amiket ő is írt.
Érdemes kipróbálni az 5805-ben linket ROMot?
Openelec feltehető rá? Fog működni, vagy mivel klón, ne számítsak rá?
Elnézést, hogy megzavartam a csatározást, de megköszönném, ha tudnátok rá válaszolni.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam (sajnos) az XT-S812-V10 alaplapú eszköztulajdonosok táborához.
Sajnos jelen állapotában elég használhatatlan. Olvastam, hogy legalább ketten is hasonló cipőben jártok.
Milyen lehetőségek vannak?
A legjobb egy andoridos működő rendszer lenne (a játék miatt), de ha van rá stabil Openelec az is szóba jöhet. Esetleg tudtok ilyenről?Itt olvastam egy módszert a rom felrakásra. Van esetleg más módszer, tekintve, hogy az enyém meg működik? A fogpiszkálós módszer nem működik.
Előre is köszönök minden tanácsot, ötletet!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy M8S készüléken szerettem volna belépni a fogpiszkáló módszerrel a recoverybe. De mindig az Android jönni be. Ez normális vagy bug? Hogy tudnék belépni a recoverybe? Illetve megállapítani a készülék pontos típusát?
Köszi
-
HENE
aktív tag
Korábban írtam, hogy az USB-s távirányító nem kapcsol be (M8S-n). Nos úgy tűnik még is. Legalább is a kék fény pirosra vált és onnan vissza is lehet kapcsolni. Ugyanott folytatja, ahol kikapcsoltam, szóval nem bootol újra.
Viszont az a gondom, hogy a Kodiban pause utáni újraindítás esetén a hang elindul a videó viszont nem. Külföldi fórumokon utánanézve, ezt az USB csatlakozás okozza (a távirányító előtt tényleg nem volt ilyen), viszont, ha a Hardveres gyorsításnál kikapcsolom az amcodec engedélyezését, akkor megszűnik a probléma. (szintén külföldi fórumos tanács).
Kérdés, hogy ront valamit az amcodec kikapcsolása a lejátszáson? (néha mintha lenne egy minimális akadás)
Egyébként és ezt így hogy?
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy M8S készülékhez rendeltem egy Mele F10 deluxe airmouse-t. Működik minden, kivéve a TV BOX bekapcsolása. Csak a gyárival tudom bekapcsolni, utána működik az légegér. Ez normális vagy nem? Van valami állítási lehetőség?
Ami még érdekes, hogy a légegéren TV gomb megnyomása az androidos beállításokat hozza elő. Másnál is van ilyen?
-
HENE
aktív tag
Köszönöm!
Ezek szerint sd kártyáról simán mehet az apk telepítése?Jól sejtem, hogy ennek a gépnek vinni kellene a FULL HD videókat is (nem extrém bitrátájúra gondolok) Most valami 14 RC 1v2 van fent. Okozhatja ez a szaggatás?
A hálózat tudja, korábban egy HTPC volt ezen a helyen, ott ment simán minden.Hétvégén elmélyedek benne...
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az [MXQ Amlogic S805 ]1GB RAM-os készülékem.
Hálózaton keresztül szerettem volna lejátszani videókat, de mindegyik nagyon lassú, kockáról kockára játssza le.Igazából nem mélyedtem el benne.
Mit kéne ellenőriznem?
Elvileg van hozzá frissebb KODI. Azt, hogy tudom telepíteni?Egyébként elég jó minőségűnek néz ki.
Előre is köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- NBA és kosárlabda topic
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Classic / Xbox 360
- Netfone
- További aktív témák...
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged