Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kazan23

aktív tag

válasz interstate76 #118 üzenetére

Kapcsolódj bátran, azért bizonytalankodunk együtt és eszmecserélgetünk itt.
    1.Tényleg Messiás-jelenség, mivel én már évekkel ezelőtt látni véltem és azóta sem értem, hogy hol marad ;)
    Azonban erős adu, hogy az S802 már a spájzban van, bekapcsolható, szétcsavarozható... az RK3288 meg talán majd év végére érkezik. És amikor kapható lesz, addigra az Amologic rukkol elő majd valamivel, ami üti... papíron. Ez így megy régóta és nem hiszem, hogy változni fog.

2.Jó-jó, persze van nagyobb, de azért nálunk az a 96" (244 cm) sem zsebtévé talán :B
    - NAS>FLAC/DTS-HD Master Audio(!)>LAN>Player>SPDIF>
    96kHz/24bit>AMP>egy öreg THX-es 5.1 rendszer>DLNA-n keresztül telefonról vezérelve. Ez a jelenlegi nappali felállás.
    Telefon>mp3>jack>amp... nem jön szóba.
    - Tronnet ;) > NAS > transmission remote GUI
    - Tervezés/szerkesztés (beletrafáltál) sajnos klasszikusan Win/PC, azonban egyetértek, azzal hogy az emberek 99%-ának bőven megfelelő lenne egy <RK3188 is, nem eszik, nem zúg, nem foglal helyet, be van kapcsolva és megy az email/net/yt stb, ami kell
    - wii/kinect pár éve engem is felcsigázott, de valahogy elmaradt...Asszony meg röplabdázik realllife üzemmődban :))
    - Mondjuk térképet (googlemap, turistautak.hu, stb) nézni 2,5 méteres átlón sem utolsó dolog annak, aki bolondja :B (persze ehhez nem kell S802).

Egyelőre kényelem (xbmc + no infra), RR3 a gyerekeknek (meg apunak), és androidbuzulás a fő érvek nálam.
    De nyissatok nagyobb rést a szememen! Plíz!

Új hozzászólás Aktív témák