Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai56
senior tag
Szerintem is az amiga.hu-t kellene nézegetni. Sok új információ van a gépről, sőt az amiga klubban láttuk működni nem is olyan régen.
-
uzsz
senior tag
a régebbi 3féle konfig linkje.
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
Ott már néztem, de nem vagyok biztos benne, hogy ők olyan aktuális forrásokból lökik. PL: Már találtam valahol írást megvásárolható 1Ghz-s kivitelről is, ati radeon 9550v valami hasonló karival, ez már ATA133-as, .....
Azt sajnálom, hogy a gyártónak nincs egy db konkrét oldala, ahol mindenről lökné az infókat.
Azért az az 1Gigás risc proci nem lehet semmi. -
-
uzsz
senior tag
Elsősorban azért hoztam létre a totyikot, hogy minél többet megtudjak adott gépről, de bármely amigával kapcsolatos hozzászólás szívesen látott a totyikban.
Annyit olvastam adott gépről, hogy: A legnagyobb proc amivel kapni lehet egy Motorola 933Mhz-s PPC processzor (ez ugye risc), az alaplapra van integrálva hang és alapból radeon7000-el adják, 133-as SD ramokat kezel, ATA100-as cumókat, de az alaplap bios-a Ubios, v valami hasonló nevű, lehetővé teszi az x86 architektúrákba szánt kártyák lekezelését. Az adatok amiket találtam róla sajna valahonnan 2004.márc környékéről valóat, tehát lehet hogy már aktuálisabb a hardver. Midi házban van, az AmigaOS4-re van kihegyezve de léteznek rá linux disztribúciók is. Már nincs limit a merevlemezek területén mint a régi gépeknél. A fullos konfigban live5.1-es hangkari van, 80-as vinya, 512Mb ram, .....
Hangsújozom ezek több mint egy éves adatok, nem tudom, hogy itthon kapható-e vagy hogy hol milyen kivitelben és mennyiért, ezek az infók engem is érdekelnének. A videók amiket láttama vasról meggyxőztek. Jah, a M68K procikat task szinten emulálja egyész okosan és egy nem elhanyagolható dolog, hogy OS4-bizonyos részeinek fejlesztésében magyar(ok) is résztvettek. Nem tudom hogy mindent leírtam-e, majd még +próbálok összeszedni 1-2 dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.