Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Hetvegere itt a Hitman is. Egy honap mulva a Quantum Brake is.
Tovabbra sem ertem miert kinos az, hogy a W10 megjelenese utan fel evvel mar jonnek is DX12 jatekok. Nyilvan az eleje docogosebb, mint a mar ismert DX11-re irni programot, de ez meg igy is eleg gyors. Remeljuk kevesebb lesz az ilyen release fiasko mint a GoW
-
törölt tag
Igen a pdf-ben már ezt írja...
Akkor ez ugyanaz mint a kuponos promó csak most már egy automata programot használnak azonosításra, régi vásárlók semmit nem kapnak.(#14391) daveoff: De a legjobb az egészben, hogy még a Fury X vízhűtőjétől is halkabb
Amúgy tényleg a hűtés az kiváló, max 40%-os ventivel még Battlefront alatt is csak 68°C-ig megy, de ez nem az AMD, hanem a Sapphire érdeme -
mcwolf79
veterán
Szerintem már akkor lehetett sejteni/tudni, hogy jön egy "csonka" 980 TitanX,mikor a TitanX kijött.
És szerintem aki egy picit is otthon van a számítástechnikában az ezzel tisztában volt, és szerintem aki ilyen kártyát vesz az nem Pistike, aki bemegy a számtech boltba, hogy neki kell ehy "512-es VGA".
Szóval aki TitanX-et vett az tudta,hogy mi várható, és ezt bevállalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest