Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Whysperer #8292 üzenetére
Most már az Ubisoftnak dolgozol?
Ne haragudj, de 2 hónapja amikor a GTA V-ben vetettük össze az fx 8320-ad illetve az én i5 2400-am teljesítményét (amit nem akartál elhinni hogy az i5 erősebb, de végül úgy lett) még a Digic Picturesnél dolgoztál. Olvastam nemrég olyan kommentet is tőled hogy aReal Madridnál dolgoztál és meccs után a főpáholyban valami AMD-s főkutyák beszélgetését csípted el.Most pedig az Ubisoftnál dolgozol már.Komolyan irigylésre méltó a karriered, főleg hogy ilyen helyesírással mindenki utánad kapkod. !
Mod: Bocsi elírtam, szóval a Chelsanak dolgoztál és EA-s nagykutyákat hallottál
-
rocket
nagyúr
válasz
Whysperer #8292 üzenetére
Felrerthetted a morzsakat, Ubisoft NV es GameWorks partner, olyan 'zsenialisan' optimalizalt jatekokat koszonhet nekik a pc-s jatekostarsadalom, mint Assassins Creed Unity, Watch Dogs.
Akkora az esely ra, hogy Ubisoft dx12 jatekokan a Fury jelentosen gyorsabb lesz, mint , hogy az AMD reszvenyarfolyama holnap 20$-ig emelkedik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő