Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Ha nem hiszed akkor el kell fogadnod a kolléga által linkelt tesztet is... [link] Én meg hiszem,hogy a tesztek nagy részét össze-vissza pénzelik,szóval én nem hiszek csak a szememnek,be lehet állítani úgy,hogy kifusson a 2GB VRAMból a kepler...volt itt a PH!-n is ilyen teszt,8XMSAAval küldték a 660TI,mert hát ez "100K-ba kerül bírni kell",én meg úgy gondolom nem kell... mert mozgóképen MONITORON nem látod a 4XMSAA vs 8XMSAA difit... TVn talán...az infinitere is rá lehet adni olyan dolgokat amitől még rosszabbul néz ki,de legalább felezi az fpst...pl DOF...hatalmas technikai elörelépés amikor a mosott kép több terhet ró a vgara,mint a tiszta éles.. Naná,hogy az MSnek nem érdekes egy gyors api pcre... vedd csak meg a konzolt...AMDnek is jó így,a cuccuk van benne... ti meg itt veszekedtek a semmin...GCN a nagy tehnika amikor a GPUból CPUt csinálnak,és még örüljünk is neki... istenem...

Majd az út végén amikor diszkrét vgat sem lehet kapni csak egybe csomagolt konfigokat,vállon veregethetjük egymást,A KASSZÁNÁL...jót vitatkoztunk...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)