Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
Ezt senki nem is cafolta,legyen annyi hivatalosan. Es? Ha le van irva a nagy tdp a valos akkor is annyi marad. Az nv altal leirt papiron kevesebb es tobb valos jobb megoldas?
Szaby:
Olvass vissza mit írtam a zerocore-ról, ha már akkora fan vagyok és nem látok a gerendától...
Meglátjuk mire elég a 4G, én nem vettem észre eddig hátrányát a csak 4nek. ( a 980Ti is hasonló particionált memóriás szerintem a vágás miatt, így majd várjuk ki mennyi az annyi. )
Attól hogy a túloldalon is látom a negatív dolgokat( mint ahogy itt is vannak) még nem érzem amd fannak magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest