Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
Ezt senki nem is cafolta,legyen annyi hivatalosan. Es? Ha le van irva a nagy tdp a valos akkor is annyi marad. Az nv altal leirt papiron kevesebb es tobb valos jobb megoldas?
Szaby:
Olvass vissza mit írtam a zerocore-ról, ha már akkora fan vagyok és nem látok a gerendától...
Meglátjuk mire elég a 4G, én nem vettem észre eddig hátrányát a csak 4nek. ( a 980Ti is hasonló particionált memóriás szerintem a vágás miatt, így majd várjuk ki mennyi az annyi. )
Attól hogy a túloldalon is látom a negatív dolgokat( mint ahogy itt is vannak) még nem érzem amd fannak magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged