Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip #49739 üzenetére
Tehát mindezt leírod azért mert szerintem jó dolog is kisülhetett volna abból, ha Nvidia megveszi az ARM-.ot. Mielött félre értenél, én az ARM-ért jobban aggódok a tegnapi hír miatt, főleg ez érdekel, mivel szerintem egy ARM architektúra mobilszegmensből való kilépését és X86 -tal való igazi konkuernsé válását Az Nvidia tudta volna főleg elérni az Apple ökoszisztémán kívül.Így az egész megmarad szerintem annak ami volt.
Amúgy meg te is kilképhetnél az alternatív valóságból és az Nvidia haterség csöcsén lógva talán néha észrevehetnéd azt is mennyi mindenben lohol utánuk sok cég hardveres és szoftveres fejlesztések terén. Gondolom ezt is lopták valahonnan a zöld gyíkemberek segítségével, miözben számoljáka mocskos pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest