- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sokan azt gondolják, hogy én mekkora nV fanboy vagyok, mert mindig dicsérem. Közben mennyire nem. Én nem vagyok márka függő semennyire, de mindig megvédem azt a gyártót, ami szerintem és Nekem jó ár/érték arányú cuccot gyárt. Ami nem azt jelenti, hogy olcsón jót, hanem lehet azt jelenti, hogy drágán jót. Mivel nekem első sorban egy terméknél az számít, hogy jó legyen, nem bánom azt se, ha 1.5X annyiba kerül, mint a konkurens nem olyan jó terméke. Az elmúlt 5-6 évben szinte az összes konkurens márkám volt. Telefonban IOS-Android, tévében Samsung-LG, vga-ban AMD-Nv (igaz az AMD vga-m 2006-2008 körül volt, de már nem tudom milyen utána lett a GTX 460 768 MB-os 2008-2010 között), autóban német-francia-japán. Ha az AMD kijön egy jó VGA-val, akkor simán megveszem, minden gondolkozás nélkül. (esetleg a GSYNC monitor fog egy kis gondolkozást jelenteni, de, ha annyira jó, akkor eladom azt is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Zotac Geforce GTX 1060 6GB AMP EDITION
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi