Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
> miert lenne ez az Nvidia sara?
Ha Nvidia kártyával tapasztalunk valamilyen problémát, az a MS hibája, az api hibája, az optimalizálatlan szoftver hibája, a third party szoftver hibája.
Ha AMD kártyával tapasztalunk valamilyen problémát az az AMD driver hibája.> AMD-nel ha nem dupla annyi volt az entry, de sokkal tobb.
Én nem állítottam, hogy melyik cégnél van több vagy kevesebb.
Még csak azt sem, hogy mondanám, hogy a hibák mennyiségének 20-30-50%-kal magasabb mennyisége ne jelenthetne ez ennél lényegesen nagyobb eltérést a vásárlási hajlandóságban.Csak azt a kérdést feszegetem, hogy miért van az, hogy az emlékezetben az marad meg, hogy az Nvidia hibátlan, az AMD driver meg bughalmaz?
És hogy vajon ennek oka lehet-e az, hogy például az AMD találgatósba, vagy a redditre mindig eltalál valaki valami AMD-vel összefüggő problémáról hangoskodni, az NVidia találgatósba meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nvidia Geforce RTX 4070 Ti
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest