- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Micro Four Thirds
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvastam én is nyugi, de tudod én keményen tőzsdézek már lassan egy évtizede. NAGYON sok pénzzel. Az én ismereteim, ellentétben veled nem csak olvasás, hanem gyakorlat és tapasztalat alapján születnek napi szinten követve minden részvényt és kereskedve.
Igen. NV-nek jók az eredményei, de itt tőzsdéről beszéltünk. Az pedig, hogy NV részvényen mennyit lehetett nyerni más kérdés és itt erről volt szó.
Sehol sincs ahhoz, hogy a Tesla részvényen 4 hónap alatt 3x-ozták (vagy 1 hét alatt 2x) a befektetést egyesek vagy hogy AMD részvényen 5 év alatt 17x-ték. Vagy pl. Beyond Meat-en lehetett rengeteget szakítani 1 hét alatt. Hasonló az Applied Materials. Iszonyat sokat lehetett fogni rajta.
Ha valaki követi a dolgokat és belefolyik rendesen a tőzsdézésbe, akkor az NV messze van ezektől. NV szépen lassan ment felfelé, de nem lehetett vele sokat fogni, "játszani".
Fogadd el, még ha fáj is. Hosszú távú biztos befektetésnek jók (voltak?) a részvényei, de kaszálni, "játszadozni" már csak középvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest