Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Oké, akkor fejtsd ki kérlek, hogy miért bukás. És azt is, hogy mik voltak azok a célok, amikkel reklámozták és amiket nem ért el.
(#3647) Asbee:
Ebben igazad van, tényleg kicsit idealista-álmodozósra veszik a figurát és ez meg is látszik az eredményeiken. Meg persze voltak-vannak durva mellényúlásaik is, mint pl. a Bulldozer, amiről pedig sejthető volt, hogy nem lesz jó (magas órajelre belőtt arch, amikor pedig az Intel ezzel a koncepcióval már zakózott egyet). Ezt nem is vitatom, nem vagyok én márkafanboy, vagy hasonló.
Csak szerintem, vagyis az itt is olvasottak alapján sokan félreértették már a kezdetektől fogva a Mantle célját. Pedig Abu is elég részletesen leírta, hogy hogyan, milyen körülmények között és miért jött létre ez az API. Ami tulajdonképpen egy technológiai demonstrátor volt, nem több. És nem nem is lett volna több a célja, csak mivel a Khronos rárepült, így végül a Vulkán formájában mégis mainstream lesz belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest