- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
Oké, akkor fejtsd ki kérlek, hogy miért bukás. És azt is, hogy mik voltak azok a célok, amikkel reklámozták és amiket nem ért el.
(#3647) Asbee:
Ebben igazad van, tényleg kicsit idealista-álmodozósra veszik a figurát és ez meg is látszik az eredményeiken. Meg persze voltak-vannak durva mellényúlásaik is, mint pl. a Bulldozer, amiről pedig sejthető volt, hogy nem lesz jó (magas órajelre belőtt arch, amikor pedig az Intel ezzel a koncepcióval már zakózott egyet). Ezt nem is vitatom, nem vagyok én márkafanboy, vagy hasonló.
Csak szerintem, vagyis az itt is olvasottak alapján sokan félreértették már a kezdetektől fogva a Mantle célját. Pedig Abu is elég részletesen leírta, hogy hogyan, milyen körülmények között és miért jött létre ez az API. Ami tulajdonképpen egy technológiai demonstrátor volt, nem több. És nem nem is lett volna több a célja, csak mivel a Khronos rárepült, így végül a Vulkán formájában mégis mainstream lesz belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest