Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Latod, en nem minositettem a vasarlasodat es teged sem, nem fogom ezutan sem, ezt a szintet meghagyom akkor neked
A tobbi meg elegge kifacsart gondolkodasmodra utal
Idaig azt akartatok hogy dogoljon meg az AMD, most hogy nem megy neki es 2x annyiba kerulnek a kartyak meg hibasak is megy a hiszti meg a para, meg kocsog AMD
Nincs tobb kerdesem
(#36242) ÁdiBá: Te nem vagy egyenlo NV-vel
Max NV versenyez sajat magaval, nem mi versenyzunk magunkkal, ertem en hogy jol hangzik a kiralyi tobbes, ettol meg nem valos
Nincs Vegad, nem fikazhatod, huss le innen
-
keIdor
titán
Azért kerül ennyibe, mert így is megveszed, ahogy már szeptemberben tippeltem, hogy úgyis te biztos váltasz rá.
Kár hogy ötösöm még nem volt a lottón...Van az a mondás, hogy a pénztárcáddal tudsz szavazni. Te most szavaztál erre az üzletpolitikára. Vega 64-nél van egy átlag 70%-ban jobb kártyád, +300%-al több pénzért... zseniális, és ennek kéne örülni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest