Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
lezso6 #36057 üzenetére
A 970 az kb a 290 és a 290X között volt. Nem vert itt el senki senkit:
Nagyon nevetséges vagy. Az általad linkelt oldalon ez az állítás kizárólag 4K-ra és az elb*szott 5760*1080-as felbontásra igaz , ezek a felbontások pedig nem valók egyik kártyának sem (Proci nyilván véletlenül vett két kártyát az utóbbi felbontáshoz).
A lusták kedvéért: 2560*1600 (??? szerintem ez 1440p akart lenni) felbontáson már a ref 970 teljesen pariban van a 290X-szel (a Strix pedig veri 2%-kal), szóval még az általad preferált felbontáson (ami picit sok ezeknek a kártyáknak; nekem a 1070 sem minden programban elég az 1440p/60 fps-re) sem igaz, hogy a "970 az kb a 290 és a 290X között volt".
1080p-ben, ami az igazi terepe ezeknek a kártyáknak, a ref 970 7%-kal veri a 290X-t, és kemény 12%-kal a sima 290-et. A Strix pedig erre is rápakol még 2%-ot.
Summa summarum: a vörös szemüvegesek többségéhez hasonlóan, a valóságnak csak egy szeletét vagy hajlandó érzékelni; ami nem illik a világképedbe, azt egyszerűen ignorálod. Lehet így is, csak akkor ne csodálkozz a piaci részesedés alakulásán: a világ nagy része sajnos (vagy sokkal inkább szerencsére) nem olvassa Abu hittérítő (a valóság által rendre megcáfolt) dumáját, így nem az itteni kis fals mikrovilágnak megfelelően alakulnak az eladások. -
válasz
lezso6 #36057 üzenetére
Milyen hülyeségről beszélsz? és belinkelsz egy olyan oldalt ahol a 970 gyorsabb szinte minden felbontásban mint a 290 és 290 X most erre mit mondjak?Kinek az igazát támasztottad alá?ja hogy 8 K ban és 4 K ban 2 % lemaradása van a 290 X től de FHD 1440P ben meg ennyit ráver rly 970 igazi 8 K és 4K kártya...
Elfelejted azt hogy a 970 ről volt szó és azt mondtam hogy AMD már ott elbukta az érkező Pascal meccset. a 290-290X- 780-780 TI felső kategóriás árral voltak felső kategóriás kártyák erre jött a 970 ami lazán letette 780 Ti és a 290 (X) kártyát középkategóriába fele fogyasztással olcsóbban.Fogalmam sincs mit nem tudsz ezen megérteni. és továbbra sem értem hogy tudod azt a hülyeséget állítani, hogy nem számít, hogy egy kártya mikor és hova jelenik meg. Mondjuk biztos igazad lehet hisz a piaci helyzet téged igazol és értetlenül kell állni és csodálkozni, én meg hülyeséget mondok. wait...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest