- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Arról van szó, hogy a TU106 az a Turing generáción belül a tier 3-as GPU és ez jelenleg 600-700€.
Ez a GP106 (GTX-1060) utódja.Ferminél meg Keplernél a tier 1 került ennyibe, azaz GTX-580, GTX-780Ti. Abszolút nem normális ami van.
Egy tier 3-as GPU, 8GB GDDR6-al nem szabadna, hogy két PS4 Pro árába kerüljön, erre gondoltam.
Nem kell egyből az embernek esni egyébként...Semmiféle bekötésre nem gondoltam, én a GPU-k tier besorolásáról beszélek.
-
cyberkind
félisten
Nem, nem tudnám, de nem is arra gondoltam mert nem ez a lényeges hanem az árazás, de oké, te nézd így.
(#35785) lezso6
Nem e penis, de azért az, hogy több mint 400k-ért se kapja meg az ember az aktuális szériából a teljes értékű kártyát, az egy hatalmas vicc minden tekintetben.(#35787) b.
Régóta így nézem a vga-kat, de most az árazás miatt elérte azt a szintet ez a dolog nálam, hogy nem tudom figyelen kívül hagyni, amit pedig írsz, hogy gyorsabb a 1080-nál, az egy teljesen rendben lévő általános dolog amit illik hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest