- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Arról van szó, hogy a TU106 az a Turing generáción belül a tier 3-as GPU és ez jelenleg 600-700€.
Ez a GP106 (GTX-1060) utódja.Ferminél meg Keplernél a tier 1 került ennyibe, azaz GTX-580, GTX-780Ti. Abszolút nem normális ami van.
Egy tier 3-as GPU, 8GB GDDR6-al nem szabadna, hogy két PS4 Pro árába kerüljön, erre gondoltam.
Nem kell egyből az embernek esni egyébként...Semmiféle bekötésre nem gondoltam, én a GPU-k tier besorolásáról beszélek.
-
cyberkind
félisten
Nem, nem tudnám, de nem is arra gondoltam mert nem ez a lényeges hanem az árazás, de oké, te nézd így.
(#35785) lezso6
Nem e penis, de azért az, hogy több mint 400k-ért se kapja meg az ember az aktuális szériából a teljes értékű kártyát, az egy hatalmas vicc minden tekintetben.(#35787) b.
Régóta így nézem a vga-kat, de most az árazás miatt elérte azt a szintet ez a dolog nálam, hogy nem tudom figyelen kívül hagyni, amit pedig írsz, hogy gyorsabb a 1080-nál, az egy teljesen rendben lévő általános dolog amit illik hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged