- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Socket AM4
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Már sokszor elmondták mások is, hogy Abu nem egyenlő az AMD-vel. Ő csak azt mondja, amit tud, amit olvas, aztán hogy ez be igazolódik-e az már nem rajta múlik. Ha szoktad olvasni a GPUOpen.com-on az írásokat és rendszeresen olvasod Abu cikkeit, akkor rájössz, hogy Abu ugyanazt írja le, amit leírtak a GPUOpen.com-on (a GPUOpen.com csak egy példa), nem változtatja meg az eredeti hírt, esetleg különböző forrásból (vagy a fejéből, mert ért hozzá) jobban kifejti a témát.
Egyébként azok a bizonyos fórumozók annak ellenére is követik Abu-t, hogy folyton azt szájkózzák, hogy nincs valóságtartalma az írásainak meg hazudozik stb stb, és újra meg újra eljátszák, hogy márpedig Abu megmondta. Aki nem akarja olvasni a hozzászólásait az görgessen túl rajta.
Még arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne akkor, ha Abu rohadt nagy nVidiás meg Inteles lenne (külföldön nem egy ilyen ujságíró van, mégsem ékezi őket senki), akkor is ugyanígy sírna a szájuk az itteni fórumozóknak, akik most elégedetlenek? Mert szerintem rohadtul nem, és megint oda kötöttünk ki, hogy ez csak a hiten múlik, ami kialakult a gyártók iránt.
Nekem nincs gondom Abuval, én szeretem a technoblabla (mások szerint) írásait, mert újakat tanulhatok belőle.Szerintem egyáltalán nem lenne hülyeség létrehozni egy fikázós (AMD, Abu) topikot/közösséget PH-n kívül, és akinek itt sír a szája az elmehetne oda, mert a többségnek már betelt a hócipője a folyamatos ékezéssel.
-
imi123
őstag
ABU leírja hogy elméletben mit lehet kihozni az újításokkal.
Viszont csak nagyon fanatikusok gondolják komolyan hogy ilyen alacsony részesedés mellett az AMD speciális funkcióit használni fogják. Majd akkor ha NV oldalon meglesz az alternatívája.
A csodavárással egyébként nincs gond amíg saját magunkat álltatjuk vele, de amit egy két kolléga amit művel az finoman szólva is bosszantó. Arról nem is beszélve hogy az AMD-nek is rosszat tesznek vele.
Nem kell itt alázásra számítani. Legyen egy versenyképes kártyája felső kategóriában az AMD-nek . Legyen "most" jó.Ne 2 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ASUS GeForce RTX 5070 PRIME OC 12GB GDDR7 Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest