Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Detto, végül én is itt kötöttem ki... és már teljesen egyetértek az itt válaszoló fórumtagokkal, önkritikát gyakorolva...
Ahelyett, hogy 3-4 hónapig sírtam a találgatós fórumban, meg órákat böngésztem a lehetőségeket, teszteket stb, elemeztem a piacot délutánokat, mikor kell eladni a 970-et .... Ezen idő helyett belevághattam volna egy kisebb otthoni melóba, amiből rég kijött volna egy 1070 ára
Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.A fórumozás is addig hasznos, amíg tanul belőle az ember, vagy új tech infókkal gazdagodik a tudása. Ettől viszont se nem jön új AMD kártya, se nem lesz jobb a marketing stb... Szóval sorry mindenkitől, ha a terhetekre voltam

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bundle topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.