- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos fejegységek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Ki beszél a magyarisztáni valóságról (törpepiac), ahol rég kihalt a "polgári" középréteg egzisztencia? Bár nézz fel az itteni 1070/1080 fórumba, rengetegen fizettek 140/150K-200K körül... nem véletlenül lett 18000 hsz
Polaris topicban csak 12000 van. Pedig az népkártya, nem? -jó később is jött, de én arányaiban nagyobb érdeklődésre számítottam.Nyugaton teljesen oké 150-200K-t kifizetni egy VGA-ra , mert pl egy átlag fos albérletre is 4-5x annyit kifizetsz... de 4-5x (7x) annyit is keresel, tehát sokkal nagyobb a mozgástered. Ha itthon fáj 5000 Ft különbség, akkor kint 50000 Ft ez a "fájdalom"... és ami vicc, hogy még olcsóbb is minden tech cucc, pl USA-ban... amúgy itthon is eléggé felmentek pl a programozó bérek, mert annyira nincs szakember, hogy kezdődhet 6-7-el a netto fizetésed simán... mondjuk ez már nem is átlag azért.
A lényege a mondanivalómnak, hogy a 150-200K-s VGA-kon még lehet eléggé jól keresni. Az egy felső sweet spot, látható mennyi 1070/1080 talált gazdára. Efelett már azért nyugaton sem egyszerű pénzt csinálni a csúcskártyákból. Azt is kell nézni, melyik ársávban lehet több profitot behúzni a GPU-kon.
A csúcskategória mindig is inkább presztizs volt, mint valódi profittermelő.... Kié a leggyorsabb kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Drón topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Polaris topicban csak 12000 van. Pedig az népkártya, nem? -jó később is jött, de én arányaiban nagyobb érdeklődésre számítottam.