Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Akkor én is mondom a tippem, én a 1080 és a Titan XP közé várom a Vega-t DX11-ben (a legerősebbet), DX12 és Vulkanban TXP szint, vagy talán még erősebb is.
Ha 1080 alatt lesz, akkor fail, de nem hiszem. Nem szeretem azt a céget, de szurkolok nekik, hogy az nV és az Intel kicsit visszavegyen a horror áraiból.
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy csak lépdel és eltolták a Volta-t (és a többit is elfogják) ami igazi újulást hozott volna, de sajnos monopol helyzetben amíg a másik csak szórakozgat a világmegváltó dolgokkal ez is bőven elég, és én is így látom, hogy már lekésték a vásárlókat, én se vártam volna kb +1 évet azért, hogy csak Amd-t vegyek ami pont hozza az 1070-et vagy netán a 80-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged