Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Akkor én is mondom a tippem, én a 1080 és a Titan XP közé várom a Vega-t DX11-ben (a legerősebbet), DX12 és Vulkanban TXP szint, vagy talán még erősebb is.
Ha 1080 alatt lesz, akkor fail, de nem hiszem. Nem szeretem azt a céget, de szurkolok nekik, hogy az nV és az Intel kicsit visszavegyen a horror áraiból.
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy csak lépdel és eltolták a Volta-t (és a többit is elfogják) ami igazi újulást hozott volna, de sajnos monopol helyzetben amíg a másik csak szórakozgat a világmegváltó dolgokkal ez is bőven elég, és én is így látom, hogy már lekésték a vásárlókat, én se vártam volna kb +1 évet azért, hogy csak Amd-t vegyek ami pont hozza az 1070-et vagy netán a 80-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest