Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
válasz
üzenetére
Ez sok tènyezőtől függ, az èn 1080 FTW kártyám is ment 80 fok fölè. Aztán kiderült mièrt, elfelejtettem levenni a tetőt. Egyèbkét ez a kártya sem hideg, átlag 75fokos. Gond 90fok felett van, addig üzemi hőmérséklet. Könnyen lehet, hogy valami üvegkalitkàban teszteltèk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ilyen hőkép mérést Asus Strix RX470 kártyánál is néztem. Egyik tesztben 60-70fok felett nem mértek többet, másik oldal tesztjében meg 80-90fokot mértek. Nekem szintén MSI RX470-em van, de ez 4GB-os. Normális hőfokokat mértem terhelés közben és a zajszint is rendben volt. Ez gyári értéken van, de Tweak programokkal a helyzet majd tovább javulhat. Az MSI TwinFrozr VI hűtése az egyik legjobb és nekem valamivel hüvösebb is a kártyám mint az Asus Strix R9 380-am volt. Backplate nem minden körülmények között javit a hűtésen. Nem jó kivitelezésben még ronthat is a hőleadáson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)