Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Kettőnk között az a különbség, hogy én látom, hogy mikor vernek át, míg te nem akarod, vagy tudod megnézni.

Meglehet. Bár én sokkal inkább azt érzem, hogy míg én (no meg sokan mások) terméket vásárolok (annak minden kézzel fogható tulajdonságával), addig te filozófiát (még ha nem is vásárolsz, mint korábban kiderült, de ez részletkérdés).
-
keIdor
titán
Én berakom a kártyát, és minden program tweak nélkül megy. Nem érzem magam átverve, mert én ezt várom a pénzemért, és ezt is kapom meg. Ezért választom AZT. És igen, azzal sincs bajom, aki AMD-t vesz, vagy meg tudja indokolni, vagy nem. Nem nekem veszi, hanem magának. Ha az szimpatikusabb neki, akkor hajrá.
Sose írnék olyan, hogy ő ettől hülye. Vagy kevesebb az IQ-ja. Visszaélsz a rangoddal, és magas lovon is ülsz. Igen, van különbség köztünk. Szerencsére.Közgazdaságtant is tanulmányozhatnál egyébként, nem ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Veszek RTX 4070!!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest