Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Milka 78 #13607 üzenetére
A HBM vs GDDR memoriarol volt szo.
A 980Ti eros GDDR5-el is, de azt szivesen meghallgatom toled, hogy megis miert valt az NV HBM-re, ha olyan csudat tudnak csinalni a GDDR memoriaval is.
Le is irhatnad mi a josgombozes abbol hogy az NV HBM-el ad ki kartyat? Szerintem ez teny.Egyebkent meg szerintem a tobbseg tudja hogy egy kartya 90%-ban a GPU-tol eros, a VRAM csak eleg gyors kell legyen hogy kiszolgalja. Aki a HBM-tol azt varta hogy amiatt fog megtaltosodni a Fury az szerintem valamit benezett. En mar egy eve is azt kerdeztem hogy a fogyasztason kivul mi az elonye, mert a GDDR5 sem igazan fogja vissza a kartyakat. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest