Hirdetés
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én az apuktól a belépőszint mellett az irodai felhasználhatóságot várnám. Szerintem ennek kéne lennie a célnek. 2400G gyengus. prüntyögőnek megfelel otthonra, meg HTPC, meg hasonlók, de az IGP nem elég erős, hogy komolyan lehessen venni, a CPU meg irodai munkagépnek nem meggyőző (nem azt mondom, hogy rossz, vagy hogy gyenge, csak nincs tőle elájulok érzés) low-budget irodai felhasználásra meg lehet, hogy már inkább drága. Erősebb Ryzen meg azért nem jó irodába, mert nincs hozzá IGP és van aki nem akar azzal is szarakodni, hogy még egy topa gpu-t is vegyen a gépbe.
Tehát ebből a szempontból én pont azt vártam volna, hogy 6-8 magos CPU-hoz nem erősebb és erősebb (15-20CU) IGP-t tegyenek, mert valóban 15.-20CU-hoz 4 CPU mag elég. Hanem hogy 3-5 esetleg 8-11CU legyen a 6-8 mag mellett, ami képet ad. A pletykában dícsért 6 magos Ryzen3 nagyon jól hangzik $99-ért, de ugyanezért a $99-ért ponthogy lennie kéne mellette valaminek, ami képet ad ahhoz, hogy irodai óccó gépnek jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest