Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nem azért linkeltem be a tesztet, hogy flémelés legyen belőle, hanem inkább, mert nem nagyon illik bele a mainstream dx11 szar, Vulkan/Mantle etc jó világképbe.
A szerinted flémkeltő válaszommal arra próbáltam célozni, hogy ez így általánosságban leírva nem igazán szalonképes. Ugyanúgy előfordulhat fordítva is, ha az ember olyan játékokkal játszik
Előfordulhat fordítva is, de alapvetően jóval ritkábban fordul elő a fordított helyzet, hogy a Geforce frametime-ja ugrál, Radeonnal meg sima. (Az én szubjektív fórumos tapasztalatom alapján)
Az pedig hogy valaki Radeonról Geforce-ra vált és simább lesz a játékélmény elég gyakori, a miértje is elég jól ismert, az AMD DX11-es driverében keresendő. Ezt a tényt annyival elmaszatolni, hogy "játéka válogatja" nem túl korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SnowRunner
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Milyen routert?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest