Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Nehogy azt mondjátok, hogy azért cseréltek ATI-ra mert jobb lesz a Cry3-ban pár FPS-el?

(jobb lesz egyáltalán?)
Azért emberek gondolkodjunk már.
Életem legjobb döntése volt 7970-ről 680-ra váltani.
Porszívó hang csak akkor legyen a szobámban ha éppen takarítok máskor ne és a driver gondokból sem kérek.
Jaj csak jönne már az a Titan...Amúgy láttam, hogy vannak már ilyen fake tesztek meg találgatások, hogy mit fog tudni és hozzá mondtátok, hogy ez nem fog annyit érni amennyiért adni akarják. Mármint a Titan-t.
Nos azt hiszem azt is láttam, hogy csak bizonyos példány szám lesz belőle mint az Asus Mars esetében.
Akkor meg nem kell csodálkozni az árán. 100%-ban le merem fogadni lesz olyan a világon aki 4db-ot is betesz abból majd a gépébe. (YT videó is lesz róla biztosan)
Én is veszek kettőt ha lesz rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest