Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Nehogy azt mondjátok, hogy azért cseréltek ATI-ra mert jobb lesz a Cry3-ban pár FPS-el?

(jobb lesz egyáltalán?)
Azért emberek gondolkodjunk már.
Életem legjobb döntése volt 7970-ről 680-ra váltani.
Porszívó hang csak akkor legyen a szobámban ha éppen takarítok máskor ne és a driver gondokból sem kérek.
Jaj csak jönne már az a Titan...Amúgy láttam, hogy vannak már ilyen fake tesztek meg találgatások, hogy mit fog tudni és hozzá mondtátok, hogy ez nem fog annyit érni amennyiért adni akarják. Mármint a Titan-t.
Nos azt hiszem azt is láttam, hogy csak bizonyos példány szám lesz belőle mint az Asus Mars esetében.
Akkor meg nem kell csodálkozni az árán. 100%-ban le merem fogadni lesz olyan a világon aki 4db-ot is betesz abból majd a gépébe. (YT videó is lesz róla biztosan)
Én is veszek kettőt ha lesz rá keret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Klaus Duran: RCS
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest