- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #2725 üzenetére
Mellesleg ez az eredményed büszkévé tehet nyugodtan, mert nekem a 10700k-val csak 5 ghz-en OC val sikeredett. az a teljesítményed tehát most is meg van. és csak 100 wattal, jóval alacsonyabb fesszel és nem vészes hőfokkal. A mostanimmal az én előnyőm itt már csak a +két mag. ezért magasabb picivel a cine pontom. viszont a 11700k pont olyan pontokat hoz már most mint az én 10 magosom. Ez azért meglepett.
Aktív témák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged