-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Abban a cikkben nincs leírva, hogy 2021Q4. De lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem.
Verseny szempomtjából valóban az lenne az ideális, ha az AMD a Rocket Lake érkezésére kiadná a Warholt, és a valószínűleg Q4-ben érkező Alder Lakere pedig a zen4-gyel válaszolna.
De már nem hiszek a tündérmesékben. Én nagyon meglepődnék, ha az AMD ennyire prompt tudna lenni.
Örülnék ha már idén megindulna a DDR5 és nem kéne még két évet várni.Én nagyjából mindenhol máshol azt a véleményt olvastam, hogy a zen4 egy olyan elnyújtott fejlesztési etap, mint a zen2 volt és legkorábban 2022 tavasz folyamán jelenhet meg. A hosszabb periódus.hagyta űrt pedig a Warhol hivatott betölteni.
-
Frozen
addikt
Nem felejtettem el , és nem is azt mondtam ,hogy most ezzel a szériával most a csúcsra fognak törni. Viszont az figyelemre méltó hogy egy nagyobb csíkszéleségen jobb eredményekre képesek. Ergo a jövőt nem ismerjük de az intel szerint 22 vége felé térnek újra vissza a csúcsra. Ekkora már lesz 7nm és ha veri vele az 5nm+ amd-t akkor egyértelmű melyik lesz a jobb.
Piszmaty76
Nézd amikor volt a zen meg a zen2 akkor is sokan már azt mondták ,hogy jobb mint az intel ami szerintem nem volt igaz. A zen 3 jól sikerült át is vette a vezetést ,de közel nincs akkora előnyei mint sokan hiszik.Ha bele gondolsz megjelenéskor procit sem lehetet kapni és a kezdeti ár amit benyomtak a mai napig nem láttam még annyiért procit...
Személy szerint meg mindig azt mondom az intel jó csak nagyon drága ,igaz most lemaradtak és mellé is mentek a vágánynak,ahoz,hogy talpra áljanak időre van szükségük.
Aktív témák
- OLED monitor topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest