-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
zsintai1987 #2798 üzenetére
Ha nála is lefagy az egérkurzor az AIDA alatt, akkor több mint valószínű...
-
Piszmaty76
aktív tag
Én már leírtam őket egy jó ideje és ezzel tuti nem vagyok egyedül. Majd meglátjuk az új főisten milyen irányba viszi a céget, vissza tudja-e szerezni sokunk bizalmát. Hogy fog hozzánk vevőkhöz viszonyulni, mert amíg egyeduralkodó volt megtehette, hogy generációról generációra hülyének nézzen bennünket. Mindezt úgy, hogy szerintük számunkra volt a megtiszteltetés, hogy mocskos mancsunkat pofátlan összegekért a "korszakalkotó" cuccaikra tehettük. Nos, most már marhára nem vagyunk bizsu cuccaikra kényszerülve, van azért a pénzért már arany is. Vannak akik megtiszteltetésnek veszik ha a homlokukra kakilnak, vannak akik beduzzognak emiatt, szerencsére nem vagyunk egyformák. Remélem az új főnöknek sikerült évek alatt rendbe tenni a céget, visszaszerezni a cég pozitív hírnevét a verseny miatt és a barom részvényesek támogatják majd ebben.
-
Piszmaty76
aktív tag
Az I7 6700K-t anno közvetlenül megjelenéskor vettem meg, meglepő módon az is igen nyögvenylős volt. Röhejes elérhetősége volt és 140e Ft-ba került a türelmetlenségem. Intel és 2015. Nem emlékszem ilyen mértékű e-ökölrázásra a gyenge start és pofátlan kezdeti árazás kapcsán. Azóta mindig belekalkulálok pár hónap türelmi időt a kezdeti bolondokháza elkerülése végett.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
zsintai1987 #2349 üzenetére
Ne etesd légyszi.
-
Piszmaty76
aktív tag
-
Piszmaty76
aktív tag
Óvatosan azzal a mostani hajszál előny kijelentéssel. Egy-két év múlva lehet az még egy dús hajzuhatag is. A 14 nanoról a rengetegedik bőr van lenyúzva, míg a Zenéknek még azért van fejlődési lehetőségük, tartalékuk bőven. Ha már most ilyen fusztrált hülyeségekkel tudsz jönni, a közeljövőben akár tele is sírhatod a párnád...
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Malibutomi #2115 üzenetére
-
Piszmaty76
aktív tag
Megjelenéskor (2015) 140e Ft-ért jutottam hozzá, ráadásul az sem volt még akkor annyira egyszerű.
Igen, irtó bosszús voltam az Intelre a rekord elavultatás miatt, de már nem is igazán érdekel. Pár hónap gyűjtögetés, és még azt is tagadni fogom szégyenkezve, hogy eddig hagytam magam átverni Intel cuccal...
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest