Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Sztem meg észre kellene venni hogy amikor intel volt elől akkor ment a centizés hogy kicsit gyorsabb és nem lényeges a különbség..... Amikor meg az amd van elől egy hajszállal akkor hirtelen meg annyira erőse meg stb szöveg mint a húzat.
Van az amd nek jelenleg egy csekély % os előnye meg technologiai előnye és itt ki is fújt ehez képest most nem ő a best buy
Amikor az intel tudta ezt akkor meg az amd volt a best buy...... SZóval kb ennyi le is zárom részemről ,mert tudom neked a x600as szériák válnak be aztán 1-2 évente meg cserélgeted őket
érdekes intel i3 haveromnak mai napig mindenre elég
Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amikor az intel tudta ezt akkor meg az amd volt a best buy...... SZóval kb ennyi le is zárom részemről ,mert tudom neked a x600as szériák válnak be aztán 1-2 évente meg cserélgeted őket
érdekes intel i3 haveromnak mai napig mindenre elég